Adidas Sobakov Wit Groen

Adidas Sobakov Wit Groen
19 lip 2019 - 04:43:32
http://www.sports-be.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/i/fitwell015-5.jpg


Voor de volgende Adidas Schoenen Grijs creatie introduceert het Duitse sportkledingmerk een ander ingetogen kleurenschema dat Core Black interacties laat zien met hits van Off White en Raw Amber om een ??ongerepte casual esthetiek klaar te maken voor op straat. Hoewel dit silhouet enigszins vergelijkbaar is met andere modellen zoals de Samba, houden de bolvormige zooleenheid en de nieuwe Three Stripes-hit het model nieuw en fris.


De nieuwe Adidas Schoenen Sale Online is sinds de eerste release deze zomer onafgebroken een van de meest interessante adidas Originals-silhouetten op de markt. Met een stijl die geworteld is in voetbal en zich perfect vertaalt van het veld naar de straat, is het een perfecte schoen voor voetbalfans en loyalisten van Three Stripes over de hele wereld - en nu is het klaar om te verschijnen in een schoon drie-eenheid kleuren, net op tijd voor de wisseling van seizoenen. Aangekomen in een "Clear Orange", een "Core Black" en een "Cloud White", heeft elk van de nieuwe Sobakovs een geribbeld, gebreid bovenwerk met een interessante nieuwe kijk op de klassieke Three Stripes-graphic die om de hiel en alle tot aan de laterale / mediale middenvoet. Elk heeft ook een dikke geribbelde zool en leren slagen op de tong / hielkraag voor een premium gevoel.


De Adidas Schoenen Heren Blauw is een silhouet dat de geest van de moderne voetbalcultuur eert. Voor het herfstseizoen arriveert de schoen in een "Triple Black" colorway. Gebouwd met een stretchy gebreid bovenwerk, deze schoenen hebben een felle uitstraling met reflecterende uitzwaaibare Three Stripes bovenop een gewaagde geboetseerde rubberen buitenzool.


De Adidas Sobakov Wit Groen eert de geest van de moderne voetbalcultuur. Voor 2019 is de Three Stripes nu ingesteld om zijn line-up uit te breiden met een aantal nieuwe colorways. Een daarvan is deze aankomende release, gekleed in een Core Black, Off White, Light Brown en Raw Amber kleurenschema. Het heeft een bovenwerk van zwart su?de met leermateriaal op de tongen en serveert drie strepen en hielen. Een doorschijnende geboetseerde rubberen buitenzool completeert het ontwerp.


https://www.schoenenwho.com/
Autor:

E-mail:


Temat:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
Wiadomość:


Copyright © 2000-2016 Kazimierz Pawlowski | kontakt | wspolpraca | reklama
design System Zarządzania Treścią - CMS identyfikacja wizualna