Cześć, poszukuję fajnych butów dla męża który dużo podrożuje i kocha chodzić po górach. Buty będą prezentem urodzinowym i cena nie ma dla mnie dużego problemu, ale jeżeli mogę znaleźć coś taniej to oczywiście będzie super. Wpadłam na stronę gdzie mają oryginalne buty męskie podrzucam link, i bardzo podobają mi się modele Nike. Czy ktoś już zamawiał z retrokicks? Jakie opinie?
Jeśli mąż lubi chodzić po górach, to na pewno nie szłabym w Nike. Rozejrzyj się raczej w sklepach turystycznych. Osobiście polecam markę Garmont - mam kilka modeli spisują się świetnie. Bardzo wygodne i wytrzymałe.
Nie znam się na butach do chodzenia po górach niestety, ale mogę polecić sklep [www.czasnabuty.pl] w którym jest spora oferta butów męskich i w razie czego można do nich zadzwonić, na pewno coś doradzą. Cenowo bardzo przyjaźni, kupuję u nich buty sportowe i nie narzekam na wygodę
Jeśli chcesz coś wygodnego i uniwersalnego to zerknij tutaj [www.deichmann.com] masz wybór nie drogich ale wygodnych butów trekkingowych dla mężczyzn, ja swojemu mężowi i sobie tam zamawiałam szybka darmowa wysyłka to ogromny plus.